Bizi takip edin
|
EN

İŞLETME FAKÜLTESİ

Uluslararası Ticaret ve Finansman

TÜM HABERLER


Prof. Dr.C.Coşkun Küçüközmen, BASİFED tarafından gerçekleştirilen "Digital Gelecek Zirvesi"nde önemli bilgiler aktarmıştır.

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören zirvede `Dijital Gelecek' tüm yönleri ile masaya yatırıldı. Gün boyunca konusunda uzman kişiler dijital gelecek konusundaki görüşlerini iş insanları ile paylaştı.  Açılışta konuşan BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, teknolojilerin fayda ve risklerini göz önüne alarak, hayatımıza entegre etmenin öneminin bilincinde ve bu bilinci yaymaya kararlı olduklarını söyledi.

Zirveye önemli isimler katılmıştır. BASİFED Girişimcilik Komisyonu Başkanı Özden Erten, Metaverse Union Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Coşkun Küçüközmen, Luna Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, PWC Türkiye Ortağı Özlem Karaçetin, SRP Legal Kurucu ve Yönetici Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, İON Academy Kurucusu Ali Rıza Ersoy, İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü, Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Girişimci Hakan Ürey, İnsider Ortağı ve İş Geliştirme Direktörü Damla Dural, Mezo Dijital CEO'su Dr. NabatGarakhanova, TABİT Akıllı Tarım Kurucu Ortak Tülin Akın, Werover kurucu ortağı Zeynep Balca Yılmaz, Bosphorusiss Kurucusu ve CEO'su Bekir içti önemli bilgiler aktardı.

SOSYAL MEDYA



İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.