TÜM HABERLER

ÖZİNCE’DEN GENÇLERE DİJİTAL ÇAĞ ÖĞÜTLERİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi, İşletme Fakültesi, 26 Nisan 2018 Perşembe günü, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’yi ağırladı.

Ersin Özince, “Dijital Çağda Bankacılık: İş Bankası Bunun Neresinde?” başlıklı söyleşide, bankacılık işlemlerinin yüzde 88’inin dijital ortamda gerçekleştirildiğini belirterek, gençlere yabancı dil ve kodlama dili öğrenmelerini tavsiye etti.

17. Yıl Gururu

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin 17. kuruluş töreninde dünya finansal piyasalarında geçerliliği olan en önemli sertifikasyon kurumu olarak bilinen CFA (Sertifikalı Finansal Analist) tarafından her yıl küresel bazda düzenlenen "CFA Institute Research Challenge" yarışmasında finale kalan Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü öğrencileri teşekkür belgelerini aldı.

“Haydi Etiği Yaptığımız Her şeyin Merkezine Koyalım. Yeterince Etik miyiz?” Semineri

İzmir Ekonomi Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü 12 Nisan 2018 Perşembe günü düzenlenen “Haydi Etiği Yaptığımız Her şeyin Merkezine Koyalım. Yeterince Etik miyiz? / Etik Karar Verme” başlıklı sunumda CFA Institute’ten Steve Wallace’ı ağırladı.

“Blockchain and Unchain Economy” Semineri

23 Şubat 2018 Cuma günü İzmir Ticaret Odası’nda İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aşkar’ın moderatörlüğünde “Blockchain and Unchain Economy” başlıklı seminerde, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen, Kimlic CEO’su Gökhan Seçkin, Kimlic ve Blokzincir kurucu ortağı  İlker Oğuz ve BLASEA Başkan Yardımcısı Kadir Kurtuluş’un katılımı ile gerçekleşti.

Finans Sohbetleri - 5

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü tarafından düzenlenen Finans Sohbetleri’nin 5.si JTI Türkiye CFO'su Besim Göçer'in katılımıyla gerçekleşti.

Dr. Mahfi Eğilmez Türkiye ve Dünyada Ekonomik Görünümü Değerlendirdi

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü “Ekonomik Görünüm: Türkiye ve Dünya” başlıklı konuşması ile Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerinden Dr. Mahfi Eğilmez’i ağırladı.

Sermaye Piyasasında Kariyer Olanakları

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü 30 Ekim 2017 Pazartesi günü, “Sermaye Piyasasında Kariyer Olanakları” başlıklı konuşması ile UBP Asset Management’ta fon yöneticisi olan Özgür Göker’i ağırladı.

TEKNOLOJİ ÇAĞINDA FİNANSAL OKURYAZARLIK

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, 19 Haziran 2017 tarihinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mavişehir İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Tarih, Felsefe, Coğrafya ve Edebiyat öğretmenlerinden oluşan dinleyicilere “Teknoloji Çağında Finansal Okuryazarlık” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Finans Sohbetleri-4

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü tarafından düzenlenen Finans Sohbetleri’nin 4.cüsü Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil’in katılımıyla gerçekleşti.

FİNANS SOHBETLERİ-3

5 Mayıs 2017 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü tarafından 3.cüsü düzenlenen “Finans Sohbetleri-3” adlı seminer, finans dünyasının başarılı ve deneyimli isimlerinden biri olan Akbank Genel Müdür Yardımcısı Ege Gültekin’in katılımıyla gerçekleşti.  Açılış konuşmasını İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Fehmi Baklacı ve Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülin Vardar’ın yaptığı seminere öğrencilerin yanı sıra akademisyenler de yoğun ilgi gösterdi.